Solutiile de care ai nevoie

Dezvoltam solutii care asigura cresterea competitivitatii si performantei, adaptate profilului companiei clientului nostru. Solutiile i-Tom au la baza principiul eficientei economice, astfel incat garantam obtinerea de rezultate maxime cu un minim de efort.

Fii cu un pas inaintea competitiei!

Solutii IT pentru asiguratori, brokeri si imm-uri
Home -> Solutii -> Solutii pentru companii de asigurare

Solutii pentru Companii de Asigurare

Insurance Core System (iCS)

iCS este un produs creat special pentru industria de asigurari care permite administrarea contractelor de asigurare si a proceselor conexe, pe intreaga durata de valabilitate a acestora.

Insurance CRM (iCRM)

Solutie de Front Office destinata vanzarii de polite si administrarii relatiei cu clientii companiei de asigurare si a fortei de vanzare.

i-Claim

Solutie pentru administrarea dosarelor de dauna si urmarirea in timp real a traseului dosarului, pana la inchiderea acestuia.

Insurance Assistance

Aplicatie pentru telefoane mobile (tip smarthphone) prin intermediul careia asiguratul notifica dauna (electronic), localizeaza sucursalele companiei de asigurare in sistem harta GPS, are acces la firme de asistenta rutiera, service-uri auto, sectii de politie etc.

www.insurance-assistance.ro

Business Intelligence for Insurance (iBI)

Solutie de Business Intelligence destinata industriei de asigurari. Contine peste 200 de analize si rapoarte care acopera toate procesele decizionale dintr-o companie de asigurari.

www.i-bi.ro