Solutiile de care ai nevoie

Dezvoltam solutii care asigura cresterea competitivitatii si performantei, adaptate profilului companiei clientului nostru. Solutiile i-Tom au la baza principiul eficientei economice, astfel incat garantam obtinerea de rezultate maxime cu un minim de efort.

Fii cu un pas inaintea competitiei!

Solutii IT pentru asiguratori, brokeri si imm-uri
Home -> Linkuri

Linkuri utile

Aplicatii mobile

aplicatii pentru smartphone-uri

Prin mijloacele moderne de comunicare existente, i-Tom Solutions pune la dispozitia utilizatorilor de smartphone servicii utile cu aplicabilitate in domeniul asigurarilor. Acestea au totodata si rolul de a automatiza procese si activitati din cadrul companiilor de asigurare si pentru toti partenerii implicati.

apps.i-tom.ro

Insurance Assistance - Asistent in caz de accident

aplicatie iPhone Insurance Assistance, asistent in caz de accident

Serviciul Insurance Assistance ofera asistenta pe mobil in caz de accident si intermediaza relatiile client - companie de asigurare, client - service auto. Fiind un serviciu inovator in Romania, prin Insurance Assistance utilizatorul poate face notificare electronica a daunei auto, are acces la harta si contactele companiilor de asigurare, a service-urilor auto, puncte de constatare, apel de urgenta, alerte cu privire la expirarea RCA, ITP si Rovigneta.

www.insurance-assistance.ro

i-BI - Business Intelligence

business intelligence

Ofera informatii in timp real cu privire la compania dvs. in materie de vanzari, marketing, financiar si nu numai. i-Tom Solutions va pune la dispozitie un pachet de servicii complet, personalizat in functie de nevoile si cerintele specifice afacerii dvs.

www.i-bi.ro